Інформаційне повідомлення про проведення відкритого обговорення (відкритого слухання) на місцях щодо необхідності встановлення тарифу на послуги розподілу природного газу для ПАТ «Маріупольгаз» на 2019 рік

До уваги замовників послуг з розподілу природного газу ПАТ «Маріупольгаз» та представників органів місцевого самоврядування

У відповідності до Постанови НКРЕКП від 30.06.2017р. № 866 «Про затвердження Порядку проведення  відкритого обговорення  проектів рішень Національної комісії  що здійснює державне регулювання  у сферах  енергетики та комунальних  послуг»  ПАТ «Маріупольгаз» повідомляє про проведення відкритого обговорення (відкритого слухання)   щодо необхідності встановлення  тарифу на послуги розподілу природного газу для ПАТ «Маріупольгаз» на  2019рік.

Обґрунтування щодо необхідності встановлення тарифу на послуги розподілу природного газу для ПАТ «Маріупольгаз» та проект структури тарифу  на послуги розподілу природного газу  на 2019 рік для ПАТ «Маріупольгаз»  оприлюднені на офіційному веб-сайті   ПАТ «Маріупольгаз»  у мережі Інтернет   22 квітня 2019 року.

Зауваження та пропозиції від  зацікавлених осіб (фізичних та юридичних осіб) щодо необхідності встановлення тарифу на послуги розподілу природного газу для ПАТ «Маріупольгаз» на 2019рік   приймаються до 2 травня 2019року   у письмовому або електронному вигляді із позначкою «Тариф на 2019 рік» за адресою:

електрона адреса: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра..                                                                              поштова адреса: ПАТ «Маріупольгаз»,  87515, м. Маріуполь, вул. Миколаївська, 16.                                           

Контактна особа:  Левіна Олена Вікторівна  тел.: 0629 59-50-72

Відкрите обговорення відбудеться  03 травня 2019 року о 10:00 у приміщенні ПАТ «Маріупольгаз» за адресою: 87515, м. Маріуполь, вул. Миколаївська, 16, корпус 1, зал засідання.

Для участі у відкритому обговоренні (слуханні) питання щодо необхідності встановлення  тарифу на послуги розподілу природного газу для ПАТ «Маріупольгаз» на 2019рік  заявки  від місцевих органів вади або  органів  місцевого самоврядування    приймаються до  02 травня 2019року у письмовому та/або електронному вигляді.