До уваги замовників послуг з розподілу природного газу ПАТ «Маріупольгаз» та представників органів місцевого самоврядування

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення відкритого обговорення (відкритого слухання)  на місцях

щодо необхідності внесення змін (перегляду) до тарифу на послуги розподілу природного газу для ПАТ «Маріупольгаз» на 2018рік.

У відповідності до Постанови НКРЕКП від 30.06.2017р. № 866 « Про затвердження Порядку проведення  відкритого обговорення  проектів рішень Національної комісії  що здійснює державне регулювання  у сферах  енергетики та комунальних  послуг»  ПАТ «Маріупольгаз» повідомляє про проведення відкритого обговорення (відкритого слухання)   щодо необхідності внесення змін (перегляду)  до  тарифу на послуги розподілу природного газу для ПАТ «Маріупольгаз» на 2018 рік.

Обґрунтування щодо необхідності зміни (перегляду) тарифу на послуги розподілу природного газу для ПАТ «Маріупольгаз» та проект структури тарифу на послуги розподілу природного газу на 2018 рік для ПАТ «Маріупольгаз»  оприлюднені на офіційному веб-сайті ПАТ «Маріупольгаз»  у мережі Інтернет 29 березня 2018року.

Зауваження та пропозиції від  зацікавлених осіб (фізичних та юридичних осіб) щодо необхідності внесення змін  (перегляду) до тарифу на послуги розподілу природного газу для ПАТ «Маріупольгаз» на 2018рік приймаються до 12 квітня 2018 року у письмовому або електронному вигляді (з приміткою «ДО СТРУТУРИ ТАРИФУ на 2018 РІК») за адресою:

електрона адреса: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра..                                                                              поштова адреса: ПАТ «Маріупольгаз»,  87515, м. Маріуполь, вул. Миколаївська, 16.                                           

Контактна особа:  Левіна Олена Вікторівна  тел.:  096 334 75 75

Відкрите обговорення відбудеться   13 квітня 2018року о 09:00 у приміщенні ПАТ «Маріупольгаз» за адресою: 87515, м. Маріуполь, вул. Миколаївська, 16, корпус 1, зал засідання.

Для участі у відкритому обговоренні (слуханні) питання щодо необхідності внесення змін (перегляду) до тарифу на послуги розподілу природного газу для ПАТ «Маріупольгаз» на 2018рік заявки від місцевих органів вади або  органів  місцевого самоврядування приймаються до 12 квітня 2018 у письмовому та/або електронному вигляді.